Varovanje podatkov

Osebni podatki

Strle svetila d.o.o. bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, vse v zvezi z naročilom) in ostalo, povezano z naročilom in potrebno komunikacijo.

Kupec se s potrdilom naročila strinja, da lahko Strle svetila uporablja pridobljene osebne podatke tudi za namene neposrednega trženja , anketiranja in statistične obdelave podatkov, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-novic in drugega oglasnega gradiva in za druge oblike uporabe posredovanih podatkov.

Zbrani podatki ne bodo posredovani tretjim osebam. Kupec se lahko kadarkoli odjavi od e-novic s klikom na besedo Odjavi se.

V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik na zahtevo možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v bazi podatkov. Obvezujemo se, da bodo osebni podatki, pridobljeni preko spletnega mesta v celoti ostali hranjeni, varovani in obdelovani s strani podjetja Strle svetila d.o.o.

Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bo upravljavec spletnega mesta ravnal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Vaši podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem s strani tretjih oseb.

Pravica do obveščenosti

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali načinom obravnave vaših osebnih podatkov, se lahko brez zadržkov obrnete na našega predstavnika varovanja zasebnosti osebnih podatkov.

Strle svetila d.o.o.
Julija Zornik Strle
Mašera Spasičeva 8
1000 Ljubljana
T: (01) 565 47 44
E: info@strlesvetila.com

Varovanje vaše zasebnosti

Obvezujemo se, da bodo kakršnikoli osebni podatki, pridobljeni preko spletne strani www.strlesvetila.com v celoti ostali v lasti podjetja Strle svetila d.o.o. Z vsemi posredovanimi osebnimi podatki bomo brezpogojno ravnali v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.