JZS je samostojna znamka oblikovalke Julije Zornik Strle. Z dolgoletnimi izkušnjami na področju grafičnega oblikovanja vam v JZS koncept v Ljubljani nudi svetovanje in projektiranje rešitev za notranje in zunanje prostore. Individualni oblikovalski koncept vsebuje vse od celostne grafične podobe pa do oblikovanja tapet, svetil, končne dekoracije prostorov in stylinga, pa naj gre za individualna stanovanja ali hiše, poslovne prostore, lokale ali trgovine. Pri svojem delu JZS sodeluje z različnimi partnerji, ki poskrbijo tudi za kopalniško in kuhinjsko opremo, v svojo ponudbo pa vključuje predvsem svetila, pohištvo in dodatke štirih svetovno znanih proizvajalcev.

 

NAČRTOVANJE SVETLOBE


Vedno iščemo svetlobne zgodbe v vsakodnevnih bivalnih in poslovnih prostorih, restavracijah, prodajalnah in nočnih lokalih. Vodilo nam je dobro počutje uporabnika in izbor kakovostnih svetil z daljšo življensko dobo. Svetloba močno vpliva na naše počutje, lahko spodbuja našo delovnost ali pa jo zavira.

OBLIKOVANJE INTERIERJA


V oblikovanju interierja se posvečamo karakterjem naročnikov, posvečamo se željam in uporabniškemu udobju opreme. Oblikujemo od tapet, opreme stanovanja pa vse do oblikovanja namiznih prtov ipd.

GRAFIČNO OBLIKOVANJE


V več kot dvajsetletno izkušnjo v grafičnega oblikovanju, smo kos vsem izzivom. Ideje in motive grafičnega oblikovanja penašamo tudi na arhitekturne površine ali pa uporabimo, kot osnovno idejo iz katere izhaja interier in osvetlitev prostorov.